Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

February 15, 2010

valentine+valentino= sorry tak layan..

sebenarnya malam minggu ni pada minggu ini sangat la bosan..
sebab tak dapat nak melepak² menghabiskan masa yang berharga dengan aktiviti yang tak berfaedah.. hahaha..
disebabkan kebosanan+kelaparan yang disebabkan oleh kemalasan..
aku pon dengan rela hati mengajak abah dan mamaku keluar untuk menikmati makan malam..
haha.. skema btol penulisan aku..,

sebenarnya aku ngidam nak makan sotong kangkung kat Along Bistro..
aku dah try skali hari tu..(x igt la bile)
so dgn excitednya aku ajak abah g kedai tu lagi..
sampai je kat kedai tu..
dengan rasa konfiden aku pon orderla 'sotong kangkung'
1st waiter bgtau ada..
tetiba 2nd waiter bgtau.. kangkung xde..
bila aku sruh wat sotong je.. dia cakap x reti...
aku rasa cam nak lempang je laju²..
aku nak makan sotong.. kangkung xde xpe la...

tapi aku mengalah gak...
aku pon order mihun goreng..(alasan diet ni)
sbnarnya aku pon tak tau pe lagi yang best kan sini selain keuw teow kerang and sotong kangkung tu..(tp bg aku x sedap pon keuw teow tu)..



bila mihun aku sampai..
aku tengok pon dah semacam..
bila rasa jadi dua macam la kan..
terus hilang selera aku..
aku rasa kalau aku masak lagi sedap.. haha
so.., hari ni aku kempunan.. hahaha


after dinner aku pujuk lak abah aku g Tesco dengan alasan nak beli ikan kucing..
padahal aku yang kelaparan..,
so untuk tidak memedihkan perut sendiri..
aku sambar la roti n choc ni..

dapat gak elak diri dari jadi mangsa kebuluran.. haha

~thats oll~

*bintang kecik :
aku xreti eja keuw teow.. ntah btol ntah tidak.. hehe

♫♫ aku cinta...aku rindu....
walau berjauhan.. ku tahu hatimu ♫♫~~

1 comment:

Moon Death Spell said...

heheheh..bestnye dapat makan2 ngn familyy...
sedapnya... ops.. lapar la pulak