Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

February 15, 2010

:: ammar the cute baby ::


~sticky mode~


korang mesti dah familiar ngan nuffnangkan..
so aku pun rasa terpanggil nak wat entry pasal baby ammar ni..

untuk pengetahuan semua,
ammar perlu menjalani pembedahan di IJN pada 22/02/10.
jumlah kos bagi pembedahan ini ialah RM 15,000.
ammar menghidap penyakit Patent Ductus Arteriosus (PDA).
Jika ada pembaca yang prihatin untuk menghulurkan sumbangan boleh la memberikan sumbangan kepada ibunya.


baca kisah adik ammar di nuffnang.
untuk nuffnager anda boleh membantu dengan cara :

Sehubungan dengan itu, saya meminta semua Blogger mengaktifkan “Charity Ads” ini melalui langkah berikut:

  1. Login ke akaun nuffnang anda
  2. Klik pada ikon Blog Manager
  3. Pada Ads Preference, pilih “Show Charity Ads”
  4. Selesai!


setiap blog yang meletakkan ribbon di atas akan menyumbangkan RM1 kepada keluarga ini.
berikan sokongan anda melalui blog we care

"semoga Allah memberkati adik ammar sekeluarga"
~amin~

3 comments:

laila said...

oh mcm tu rupanya ads baby ammar ni yea
aku xpenah tgk lg
sbb smua ads yg ada smua memutih
tp leh klik
so aku klik jela

Mr. Bambino said...

mr bam pun nak bubuh logo riben tu lah:)

aemyLina™ said...

laila : comel kan adik ammar ni.. cian dia..

mr.bam : thanks..