Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

February 10, 2010

kenapa dengan aku ni?


hari ni aku rasa give up sangat²
aku tak tahu kenapa..
tapi apa yang aku buat hari ni semuanya macam menyusahkan orang,
kenapa aku rasa macam ni?
aku rasa aku ni beban..
aku tak tahu nak luah kat sape..
aku blurrr...
ya! aku give up!
give up sangat²



aku rindu MR..
dari semalam aku start rindu tahap giler kat dia
semalam aku cari pasal dengan MR
tapi dia cool je..,
mula² dia geram gak...
tak pasal² aku salahkan dia..
aku beruntung sebab dia faham aku..,
dia tahu aku memang akan buat perangai kalau aku dah lama x jumpa dia
sebelum ni we all pernah tak jumpa dalam 6 bulan..,
masa tu pun aku dah rasa rindu sangat...
tapi bila aku kena doublekan 6 bulan..
aku rasa cam lemas..
aku mula fikir bukan²..
susahnya cinta jarak jauh..
aku dah tak mampu berjauhan tapi aku terpaksa..
aku kena cuba jugak walaupun aku dah give up!



esok aku nak balik kampung..,
aku rindu mama, family, manjer and didi..
aku nak spend time ngan family..
dengan kawan²..
raya cina ni ada reunion ngan dak² teknik..
aku rasa 50-50 nak pegi..

~nitezZzz~

*bintang kecik : da
mana pergi keyakinanku?
mana pergi kekuatan ku..?
sabarlah wahai hati...


2 comments:

laila said...

heyy pi la reunion tu
best okeh
aku selalu terlepas reunion
sbb dok jauh
at least boleh lupakan masalah sket

aemyLina™ said...

yup.. yes u are...
tu la memory aku for thiz year...