Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

March 20, 2010

my soul is my life


alhamdulillah.. my father is ok now..
biasala sakit jantung, mana ada sembuhnya..

hari isnin lepas abah dah kuar wad..
thanks 4 member yang banyak bagi sokongan..

2 3 bulan ni banyak member2 aku yang selamat mendirikan masjid..
aku tumpang happy gak..
fana, sara&aziz, ita&iwan..
next month plak si nazrul a.k.a cicak..
bila aku tengok diorang sume dah kawen..
tetiba rasa cam dah dewasa je..
but aku cam x ready lagi nak berubah ke alam dewasa..
haha.., perangai pon ntah ape2...
apetah lagi nak jd bini orang..

but bila tengok they ol sume dah bersatu..
ada gak terdetik dalam hati..
agak2 bila la turn aku kan..
MR ke yang jadi pasangan aku (doa2kan la yek)

ketika some of my friends bergembira dengan pasangan they ol..,
ada juga yang sedang terluka..
ini lah lumrah hidup..
aku sentiasa doakan kebahagian korang..
x kira la apa pun yang korang buat.,
mungkin salah dimata orang lain..,
tapi mungkin korang rasa itu yang terbaik..
aku tetap bersama korang...
tapi jangan la salah langkah dalam bersahabat ni..
sebab sekali langkah mungkin boleh diundur...
but kalau dah berkali2..
nak memaafkan tu memang senang...
tapi hati x siapa tahu,,

hidup ni banyak yang hipokrit kan!
aku tak tahu la korang..,
but kadang2 aku rasa semua ni hipokrit..
tapi apakan daya..


sahabat itu indah kan...
~aku pasrah~


*bintang kecik :
hipokrit untuk jaga hati dua pihak..
salah ke? aduh!!

2 comments:

laila said...

biar mcm ni je
xterlalu dewasa
masa akan bawak kita ke sana
harap ur abah cepat sembuh
:)

aemyLina™ said...

masa berlalu.. but perangai still cam2.. ahaha

abah is ok now.. but xde la ok sgt.. huhu.. thanks laila..