Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

January 6, 2010

tempahan watermark..

~sticky mode 12hrs~



*all pics credit to kak jiya

pernah tak korang terpikir untuk memiliki watermark sendiri..?
tetapi tak tahu camne nak buat @ xde masa lapang nak buat sendiri..

kalau korang berminat nak memiliki watermark
yang cute mengikut citarasa tersendiri..
korang boleh la contact dengan kak jiya a.k.a 14sept
atau email terus at callmejiya@gmail.com untuk membuat tempahan..
harga yang ditawarkan pun berpatutan & murah..
cantik2 n kiut2 tau hasil tangan kak jiya ni..

gambar2 kat atas2 contoh watermark yang kak jiya design untuk 2 blogger..
kak hana & kak ros
korang boleh tengok contoh2 lain kat sini..
~luck~



bintang kecik :
* jangan lupe komisyen tau kak.. hik3


7 comments:

BuLaN iTu aKu said...

menarik jugak kan...
ini buleh elakkan copy paste

aemyLina™ said...

mmg la.. bru ada privasi kan.. :)

cik EPAL said...

dah lama tak makan cakoi :)

Noorlaila Mohamed Nor said...

ada watermark tp bila nk uplod gmbr mls nk letak
huhu

tomyammmm

aemyLina™ said...

hak cipta terpelihara...
terpulang pd diri masing2 kan...

saje je tayang makanan 2...
x dpt jamu selera.. jamu mata ok la

fmina08 said...

aemy..akk pon ngah oder ng jiya.. heheheeh xsabo gak nk rasmikan,.. tah bl leh guna..bzzzzzz

aemyLina™ said...

kak mina.., msti comel2 kan..,
kak jiya pn smpai penin kpala nak design..,
cian dier.. hehe
tp sume 2 rezeki dia kan..,

amy suka tgok design dia.., comel je..
hehe