Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

January 4, 2010

Happy Birthday Tiha

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to PATIHAH ISMAIL
happy birthday to you..

hari ni genap la roomate aku 18 tahun 23 tahun
jangan perasan muda lagi ok!
actualy besday dia esok..(0501)..
tapi kitorg celeb awal coz nak wat suprise... hik3


starting ngan makan-makan dulu..
yela.. hari ni we ol sume puasa..
so melantak dahulu adalah wajib..,

adam bawa kitorg makan kat kedai vespa..
aku pon x onh tau org gelar tempat ni kedai vespa..
tempat dia cantik gak..,
siap ada cam bilik VIP lagi...
tapi bilik ni dibuka untuk semua..
xde cas tambahan pon...
sape2 yang sesat area setiu 2 leh la datang kedai ni..
makanan pon sedap2.. xtipoo okay..
layan je la makanan yang kitorg order
mengalahkan org yang kebuluran ni.. muahaha








adam.. thanks sebab sudi join celebration ni..hik3

masa makan2 ni..tiha xtau pon kitorg nak celeb bestday dia
kitorg wat cam selambe je la..
lagipon besday dia esok..
so dia pon cam x jangka kot..

jeng jeng jeng....


birthday kek..



ni adam yang pilih sebab we ol dh bg tggjawab ni kat dia...
ye la klau we ol yg kuar beli...
nnt tiha perasan lain plak kan...
hik3


birthday gurlz..tiha..., adam, amiey, che no


me & my roomate..


cayang kat ko...geli plak.. muahhaha


yang ni memang ngada2.. nak suap cayang2 gak.. haha

kedai ni nampak hijau je.. tema hijau btol..
amiey dah bengang je sbb bukan birthday dia..
dh la kek dia pon hijau..
fav colour amiey la 2.. haha

~cayang korang~

bintang kecik :
* xde hadiah...
kek dah cukup dah.,, haha


1 comment:

BuLaN iTu aKu said...

happy besday for besday gurl

ohh tidak.. kamu menggodaku dengan makanan itu...
heheheh
(mood diet)