Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

November 14, 2009

~ pic wif 1000 memories ~

dah penat study..me pon belek² pic lame..
banyak juga yang me edit..
erm., dlu mmg byak free time nak edit² pic ni..
skrg ni dah bz + malas..haha
untuk cik bulan..
telek²la gambar ni ye..
manalah tau kalau² ada yg bkenan...
boleh menang contest kan...haha
kali ni contest syap² je sbb xde syarat yang terperinci..
sape² yang rasa cam nak join tanya cik bulan ye.. hehe
antara syaratnya yang me dah copy and paste kat cni ialah:

syarat2:
1) pic tu mesti korang tangkap sendiri (jgn guna profesional photographer kalau adik ke akak ke yang tangkap kan hah.. itu buleh dan sila pastikan adik dan kakak korang bukan nya profesional photographer)

2) gambar tu mesti gmbr korang means. korang yang menjadi model dalam pic tu.
ok... gambar si peserta. no view. no building. nak gambar korang je yang menjadi objek utama dalam gambar tu. kalau latar belakang pemandangan atau building tak pe.

3) tak kisah la korang pakai camera apa2 pun.. kamera handfon pun tak pe..
yang penting konsep gambar itu menarik dan membuatkan aku berfikir..

4) pic tu boleh edit...


semua pic ni pic masa diploma..
dulu mmg pantang ade pic baru..
mesti nak edit..
haha.. kena plak bru pandai guna photoshop..
ade la sikit hasilnyer...
tapi me juz tayang sikit je..
line teramat la slow
dengki kot.. haha
xtau la menepati syarat ke x...
pic² ni buat korang berfikir ke?
hahaha..


1.)senyumlah walau disakiti


2.)me and mal @ KB Mall


3.)roomate me masa diploma.. miz all


4.)my close-classmate

2 comments:

BuLaN iTu aKu said...

aemy... bulan ambik pic yang last tu ye....
cantik sikit... terima kasih

aemyLina™ said...

okay.., welcome