Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

November 14, 2009

anime downloader






ade sesape yang kenal ngan budak kecik kat atas ni x?
nama dia kusajishi yachiru...
cutekan..
ada sesape yang minat anime x?
me xde lah minat sangat (ye la 2..)
me layan bleach je..
*2 pon sebab budak kecik kat atas 2 je...
1st me tgok citer ni masa adik me beli cd anime ni..
join la tgok..
mula2 cam x best je..
lame2 sendiri plak layan.. best la pulok..haha
naruto on da way n lain2 2 queue up k..
slalu me upload download bleach kat dattebayo je..
*sbnarnye mbr yg slalu download..

masa me tengah study tadi 2nd brother me kol
pelik gak bile dia kol..
selalu budak sorang ni jarang nak kol
*kecuali nak pow topup..huh!


angah : pecita skrg? (cam pelik je dia tnya soklan mcm ni)
me : citer pe? oh..skrg tgah exam.. along balik khamis ni...

angah : bukan pasal ko..

me : uiks.. dah tu?pasal pe?
angah : pasal bleach n naruto la..

me : (ceh... sabo je la..) oh.. bleach dh ep.latest.. naruto lom amik..

angah : ha.. sblom balik nnt amik tau..pas2 tolong carikan one piece ngan inuyasha..

me : ceh.. ingat rindu kat along tadi...

angah : takde maknanya...haha..
me : tengokla nanti..kalau sempat.. (igt akak ko ni towkey cd ka)

angah : ok la.bye!


http://emo.huhiho.com
bertuah tak budak sorang 2..
xde kerja lain..
balik kerja je layan game..tengok anime..
2 je la kerja nko ngah..

http://emo.huhiho.com

so kesimpulanyer..
ade sape2 xyang tau cmner me nak cari citer one piece 2?
huhu.. kat dattebayo xde la...


shinigami geng





* semua gambar sumber rompakan dari cik gugel..
nak cilok pon cilok ler.. huhu


http://emo.huhiho.com
dah2 me nak g study neh..
nnt chekgu rotan plak...
hahahaha...
~haip~

2 comments:

BuLaN iTu aKu said...

saya pun minat anime

SAILORMOON

aemyLina™ said...

hehe.., msa kecik2 dulu minat gak