Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

November 18, 2009

:: i got a mini radio ::


sekadar gambar hiasan

yes! akhirnye kerja2 blogwalkingku berhasil...
yahooo....

jalan punya jalan...
coment punya coment..
.

.

.

.

.

.

.

.

me jmpa la blog cybernatics88
sangat berguna..sebab...
banyak tips about vb, java, trick2 for blog and many more..,
*sangat la berguna bagi insan yang buta teknologi neh.. huhu
korang boleh dapat banyak tips untuk meriahkan lagi blog korang..
takde la suram & golap je macam blog me kan..
*dasar pemalas btol..huhu

the most tips yang me paling suka....

.

.

.

.

.

.

.

.

malaysian-radio-v3


apa yang bestnye benda ni?
well.., memandangkan kolej me ni agak pendalaman...
*pendalaman ker..
so line radio x brape nak clear kat sini..
jangan nak mimpi lanak layan hotfm ker..erafm ker..
paling clear pon thr gegar pantai timur...
adoi... kesian kat me kan...
so, bila me dah guna malaysian-radio-v3
macam² channel ade...
cuba tengok kat radio control tu..,
kat bawah 2 ada banyak list channel radio yang dah diprogramkan...
so.., its worth 4 me..
http://emo.huhiho.com

big thanks 2 acap...the owner of that site
so.. selagi ada ada internet...
selagi tu la boleh dengar radio even kat pendalaman neh..
*xde la diriku neh out of date ngan new song lagi.. huhu
hehe... enjoy!!


http://emo.huhiho.com
~very appreciate it~

1 comment:

irahehe said...

hehe~xtau cmne nk tuls kt cbox tue..

klik drumstick 2 ketul..