Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

October 19, 2009

my blog

tak tau la kenapa..
tapi rasa macam nak buang je layout tu..
biar gelap je blog ni..
takde la sakit mata kan..
biar mata pon jadi segar cam budak kecik nihttp://emo.huhiho.com
hehe..

bukan ape.. me slalu on9 sampai tengah malam..
kadang² sampai 3-4pagi..
so kalau background yang terang² ni menyakitkan mata
and macam mengganggu memeber² me yang tengah syok
mereka mimpi..haha..
http://emo.huhiho.com

hari tu me bgtau me tak jumpa lagi layout yang berkenan kan..
so sekarang macam dah jumpa..
hahaha..
biar la rumah ni bergelap kejap..
jimat letrik kan
haha
so pade sesiapa yang agak rabun gelap(ade ke?)
sila la bawa lampu picit untuk baca n3 di blog ni..( 2 pon kalau nak bacalah)
http://emo.huhiho.com
ape² je la yek...
http://emo.huhiho.com
~daa~

2 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

oh memang gelap macam ni ke?
ok je senang
clear nak baca huhu
heh pi tido nuhh

aemyLina™ said...

lpas offline smlm pon xle tido gak..,
duk berangan sorg2 dlm gelap.. haha