Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

May 23, 2010

Dunia ku dah terbalik

fuh!!! fuhhh!!
berhabuk dan bersawang dah blog aku ni.. hehe
dah lama aku x update blog ni..
adoi...tahap kemalasan semakin meningkat..
samalah macam aku..
semakin meningkat-ningkat jarum kat penimbang tu.. hahaaha

sekarang ni life aku kat rumah dah jadi songsang..
opss.. bukan sex songsang tau!!..
ouchhh...

sekarang ni jadual tidur aku dah terbalik...
aku akan tidur lepas subuh and bangun masa zuhur.. huhuhuhu~
kiranya aku aku tido pkl 6.00am and aku bangun 2.00pm..
hahaha.. baguskan anak dara cam aku ni..
anak dara camni la yang mak mertua sayang sangat.. hahaha~

aku pon xtau kenapa but memang aku xleh nak tido..,
aku akan rasa ngantuk pkl 9.00pm,
but kalau aku x tido masa tu,
alamatnya lpas subuh esok la baru aku tido.. huhuhu~
masuk hari ni je dah 4 hari aku tido lepas subuh..

ye la.., aku dah try nak tido but x boleh gak nak tido..,
nasib ada fb..
leh gak aku layan..
pkl 3.30am mak aku dah bangun buat kuih..
so, aku pun tolong la apa yang patutkan..
pkl 5.30am lak kejutkan MR nak g keje..
ngada2 btol mamat tu sekarang...
kalau aku x kejut x bangun..
kalau dulu ok je bangun.. cehhh~
xpe2x.. leh praktis jadi isteri mithali... eh.

so, after subuh aku tido la..
sampai terlajak (erk.., terlajak ker) samapai ke pkl 2.00pm..

hope pasni aku boleh la betulkan balik setting tido aku ni..
kalau tak naya la aku sem depan.. huhuhu~
k la.., nak tido dulu..
hehehe~
~ZzzzZZzzzZz~


bintang kecik :
apsal tiket kapal terbang mahait sangat... huhuhuhu~
cuti skolah ni pttnya wat la murah kan.. kan...

2 comments:

Huda Luna said...

weh baek ko ubah setting time tido balik
klu x nnt byk penyakit kena

aemyLina™ said...

2 la psal.. huhuh.. risau gak ni..