Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

February 27, 2010

bila dah takde kerja cari kerja la kan.

...lamanya x update blog...
~salam maulidur rasul~

semalam aku n my housemate plan nak g jogging..
biasalah, bila boring duk hostel..
memang haruslah plan macam2..
so we all plan nak gerak @5pm..
lepak punya lepak dah 5.30pm..
b4 jogging we all kena start kereta adam dulu..
ye la.. tuan dia pegi joli kat KL..
so kereta we all kena tlg panaskn enjin la..

skali lagi we all kantoi untuk hidupkan enjin kereta adam..
8 orang pun belum cukup hebat nak hidupkan enjin kereta dia..
memang susah giler..
"adam! pasni kena blanje KFC upah start kete"..haha

same as yesterday,
kitorang kena tebalkan muka mintak tolong budak laki startkan kete tu..,
haha.. memang hawau la nko.. haha
dah sibuk nak start kereta...
jam dah pukul 6pm..
tapi plan tetap diteruskan.. haha

we all keluar joging jugak..
matlamat we all sebenarnya nak g expo yang lebih kurang 1.3km dari kolej..
jalan punya jalan akhirnya we all sampai jugak..
55 minit we all berjalan ke expo..
memang penat..
dah la maghrib..huhu
apa punya anak dara da...

lepas jenguk2 expo yang baru je nak bernafas tu..
we all pun bergerak nak balik..
masing2 muka dah x semengah...
sebab dah xde stamina..haha

kitorang jalan dalam 20 minit then we all berhenti kat kedai makan..
x larat dah nak jalan..
malu gak masa singgah kedai tu sebab masing2 bau masam je..haha
x kisah la..
apa2 hal pon order makanan dulu..hehe
aku makan mihun goreng (x sedap) + air kosong jek..
x larat da nak makan berat2..

then.., dalam pkl 9 we all call teksi..haha
memang dah x sanggup nak jalan malam2.. takut plak...
so.., pasni jangan la ada lagi yang nak plan joging sampai ke malam ye...
memang lepak la malam tu.. haha

tapi tu la antara sweet memory kita kan kawan2..
korang memang giler2...
bila fikir balik memang klaka...
~smile~

*bintang kecik :
x sempat nak upload pic.. lain kali k..
ye la.., ni pun guna lappy mbr.. huhu..
*amboi 'org tu' ber'dating' smpai lupe mbr kat sini ek.. huhu

3 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

asalamualikum
tuan rumah
saya singgah jap
nice n3

green apple said...

huiyoooooooooo tak tau apa keje nak buat leh gi jogging tu. Kalau akak, jom kita gi bukit KATILLLLLLLL

aemyLina™ said...

brutal solo : wasalam...,
thanks sudi singgah

green apple : asik tidoq jek bosan gak kak.. hahaha..
lain r akak.. errr... hehe