Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

November 11, 2009

release tension

selepas tension menjawab exam yang ntah hape²
http://emo.huhiho.com

me nak citer pasal citer² korea plak..
banyak la jugak yang ada dalam koleksi ni...
and untuk melepaskan tension malam ni..
http://emo.huhiho.com
me pon melayan citer korea yang memang best ni..
tajuk citer ni 3 dads and 1 mom..

3daddies and 1 mom

memang funny citer ni..,
ada la jugak part² yang sedih..
citer ni pasal 4 sahabat baik yang memang baik giler la.. hehe
citer ni best sebab pelakon dia cun n hensem.. boley.. hehe

me x reti nak bagi sinopsis la..
yang penting baby 2 tersangat la comey...
nak sinopsis? tgok la kat wiki ni eh.. hehe
tapi most of the story memang la best bagi me..
x rugi layan citer ni time² tensen camni..
banyak lagi stok² cerita yang blom tengok ni..
huhu..exam is around me now..
so kena la had kan sket kegilaan 2...

other citer yang me ada

hanazakimi no kimitachi e

one of japanese story yang me suka sangat..
citer best sebab ada TOMA IKUTA.. my fav one..
*sebab dia hensem oke
citer ni tentang seorang gurl ashiya mizuki (horikita maki)
yang sanggup menyamar menjadi seorang lelaki
dan masuk ke Osaka Gakuen
untuk membuat sano (oguri shun) kembali menjadi atlet..
dalam masa yang sama nakatsu (TOMA IKUTA) jatuh cinta dengan ashiya
tanpa mengetahui ashiya adalah seorang perempuan..huhu...
life kat skool ni ikut dorm..
memang best bile diorang fight perkara yang bukan-bukan untuk hadiah yang disediakan oleh sekolah diorang ni..
selain diorang bertiga.. ada sorang lagi yang encem...
Nanba minami.. (mizushima hiro)
selanjutnyer
jom tengok sendiri.. hehe

next story...

coffe prince

ni plak citer korea lagi..
citer ni pon pasal gurl yang menjadi boy..
huhu,, tapi jalan cerita berbeza..
happy, funny, sad, love story...boleh didapati dalam cerita ini.. hehe
part yang paling best bile han kyul (gong yo) nyanyi lagu untuk eun chan (Yoon Eun Hye)
part yang awal pagi tu... hehe
suke giler part ni...so sweet la gong yoo..hehe

lagu yang nyanyi pon best jugak... layan...
more about coffe prince?
klik di sini oke!

thats for all
lain kali me rajin kita wat review lagi yek!!
~daa~

2 comments:

BuLaN iTu aKu said...

salam
haii..
minat cite korean ye..
hehehehe
kamu tomey

aemyLina™ said...

wsalam..,
minat tu boley la..,
dulu x minat pon..
tp pas masuk kolej ni byak plak peminatnyer.. join la.. n terminat lak... hehe..
wahhh! tens.. huhu