Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

November 28, 2009

picture make the story begin (part 2)

story of 2008

done with 2007..
kita story pasal 2008 plak..


in this pics: some of student diploma in business management
sem 6 (04/05)

pic ni masa we all buat presentation for selling paper..
my group : bella, mal, diana & me
sem 6 memang la syiok...
sebab class x banyak and most of the paper kena present je..
for this paper kitorang wat pasal produk oil fragment..
produk pasal haruman aroma terapi..
we all antara yang dapat highest mark 4 this paper.. best


in pics : bella(specky), me, & zana

pic ni masa perbarisan untuk hari sukan.,
masa ni thag tggu CEO on da way..
lambat la sangat..huhu
so we snap our pics..
sebenarnye kitorang bertiga ni paksa rela je join perbarisan ni..
sebab lepas perbarisan ni ada penyampaian hadiah..
and i got the medal...
pics medal next time k.. hehe
masa ni me dapat naib johan ping pong bergu...
padahal x pandai main pon..
naseb eda(psngan gu me) ade je masa 2..


in pics : liza, una, che no & me

pic full of memories..
masa ni memang dah bungkus banyak barang hangkot balik rumah..
bawa body je..
last sem la katakan..
kitorang enjoy kat KT, snap pic kat KFC,,
si liza memang makan x hengat..
badan je kecik.. siap order pizza plak 2..
masa ni memang target dah x jmpa coz dah hbs stdy..
rhupenyer.....
chek sambog degree kat sini jugak!!

~ miz this moment~

2 comments:

dinDa said...

thankz amie..windu mase kite stu kos..hehehe..ape2 pon gud luck in ur life k..

aemyLina™ said...

miz that tyme so much tow..