Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

November 20, 2009

I'm Home!!

me dah sampai rumah...
seronoknyer..

sampai je kat umah tengok adik me main game..


close up sket...
Laaa.. rupanya game yang main dia..,
dia dah tertido da..

so.., abah me plak take over
siap ajak mama plak 2..
hadoi..



x pasal2 me plak kena masak ari ni..
oh mama... i want to play it too..
xpe2 hari ni nak masak best2 sebab dah lama x masak..
hahaha..tetiba datang rajin beb..

me tengah geram ni sebab
kucen me si manje 2 kacau me nak menaipni ha..
ade ke patut dia aim je jari-jemarikuini..
pas2 diterkamnyer..
adoi... hampeh tol kucen neh...
sabo je la kan...
tengok la aksi2 menyibok dia 2..


ni mesti sebab adik me salau sangat ajak dia main..
24jam je dia nak main..adoiiii....

~tired lol~

2 comments:

~Love Says It All~ said...

HI... SAPE YANG MINAT JOIN KELAS MAKEUP STILL ADE KOSONG! 6TH DEC DI SERI KEMBANGAN! TEMPAT TERHAD!!! REG SKRG 0162128740

http://www.eyrarizal.com

Noorlaila Mohamed Nor said...

haihhh semua sedap2 aih!