Related Posts with Thumbnails

- thanks kawan -

October 23, 2009

Catcheye.com

Maybe ramai yang dah tau pasal catcheye ni kan..
xpe.. disebabkan oleh mata yang x boleh nak lelap lagi..
me nak story sket sambil promote pasal catcheye ni..


for blogger yang dah lama berkecimpung dalam alam siber ni
mesti dah biasa dengan macam2 cara unutk berblog sambil dapat duit..
lebih kurang macam MLM sisitem la..
lagi ramai yang join bawah kita.. lagi banyak la kita dapat..
kalau nak lihat contoh klik la sini
jangan takpercaya tau kalau me bagitau first register je dah dapat RM1.00
nak bukti? klik la sini.

ni bukti sebenar..
masih tak percaya? klik sini untuk lebih jelas

belum ade link dah ada hasil..
agak menarikkan..
x rugi mencubakan..
ada sesiapa berminat?
untuk maklumat lanjut klik kat sini

kalau rajin lagi klik la kat nuff kay...
~hehe~

1 comment:

chipsmore said...

betol ke ni?? hehe..
i link u k ;)